Jeg er Therese Tonning, utdannet Relasjonsterapeut ved Relasjonssenteret (relasjonssenteret.no), Kunstpedagog ved HiO, og Møbeldesigner ved SHKS- gamle Statens Håndverks og Kunstindustri Skole, nå under KHiO. 

Jeg ble født i Oslo i 1971, og har bodd i byen hele livet, med unntak av en periode i London da jeg var 19 år. Der bodde jeg i kollektiv, studerte språk, og det å stå på egne ben ute i den store verden ;)

Selv om jeg stort sett har bodd i Norge, har jeg reist mye- både i Norge og i utlandet- i privat og profesjonell sammenheng. Jeg elsker å reise, oppleve nye mennesker, steder, kulturer, arkitektur, natur, kunst.. da jeg var liten husker jeg at jeg hadde et ønske om å oppleve hele verden, og alle forskjellige mennesker og kulturer før jeg forlot dette livet- og det ønsket har jeg fremdeles!

Jeg har to skjønne døtre, en på 17 og en på 22 år. De to vakre skapningene har lært meg så enormt mye om livet og kjærligheten.. og jeg takker fra hjertet for dem, og føler meg så uendelig takknemlig for å ha fått være, og fremdeles er, mammaen deres <3 De har hver sin pappa, og de har vokst opp med å ha mor og far på hver sin kant fra de var 2 år. 

Jeg fyller dagene mine med arbeid jeg virkelig liker; jeg er relasjonsterapeut, lærer ved relasjonssenteret på relasjonsterapeut-utdanningen, og også med lanseringen av mitt eget modul-system. Modulsystemet vil forhåpentligvis få mennesker til å oppleve interiør/møbler på en annen måte- i alle fall om det går som jeg ønsker. Dette konseptet vil jeg lansere globalt, og vi er et team på 11 personer som har jobbet mot dette i snart 5 år- så det nærmer seg markedet, håper jeg! 

Bildet på forsiden er av mine moduler- og er en av mine visjoner. Jeg ønsker å gjøre verden vakrere, «utvendig», med modulene mine. Og jeg har en visjon som relasjonsterapeut- jeg vil gjøre verden vakrere «innvendig» også. Jeg vil hjelpe mennesker til å finne veien til sitt eget hjerte, der deres egen sannhet og kjærlighet ligger, der deres egne vakre visjoner er.

Jeg mener at lykken er å elske seg selv betingelsesløst- og dermed bli i stand til å elske andre på samme måte. Jeg tror at lykkeligere mennesker skaper en vakrere verden- både innvendig og utvendig.

Så.. du er med i mine visjoner- og jeg vil være takknemlig for å kunne være med deg for å finne dine!